Sommar

Och vad ska man använda sommaren till om inte bygga om sin hemsida. För tionde gången? Tjugonde? Femte? Jag har faktiskt tappat räkningen. Men denna gång hoppas jag att det är något som kommer att hålla ett tag, och kanske, kanske, kanske bli någotsånär klart.

Med det vill jag påpeka att jag inte har  så mycket bilder att skryta med ännu. Jag har lite gamla inlägg som jag ska plocka bort. Leta lite i gömmorna efter något som jag står för, sen kanske försöka fylla på med lite nytt allt eftersom det tillkommer. Men om det är någon som är lite extra nyfiken, så tveka inte att kontakta mig.

Skata på telefonledningPIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink
  • 2 augusti, 2011 - 20:56

    Seotjejen - Du är inte den enda som bygger om så här på sommaren, ser att många gör det. Man blir väl inspirerad helt enkelt?SvareAvbryt

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

*

*

I n t s t a g r a m
P i n t e r e s t
B l o g g e n