Ännu mer bilder från Åda Wild Boar

I lördags gick Åda Wild Boar Race, och nästan direkt efter tävlingen la jag upp 50 bilder från tävlingen. Nu har jag gått igenom alla bilder igen, och lagt till ännu fler, så nu finns det 228 bilder på i detta fotoalbum: Åda Wild Boar 2014.

Är du med på någon bild och vill använda den på Facebook eller liknande? Kör på! :) Om du vill får du skriva att det är jag som tagit bilden, men bara om du vill. Jag är inte så noga. Jag har fått ut mitt roliga från det hela, att få hänga runt i skogen och försöka få härliga bilder, som visar känslan att springa trail.

Vi ses igen 2015. Om jag inte springer så kommer jag flänga runt och försöka få ännu fler bilder, från ännu fler ställen. :)

Åda Wild Boar 2014

 

 

Kommentar

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

BLOGG

Sporadiskt utvalda uppdrag, bilder och tankar.
Häng med mig i min fullproppade vardag :) 

//Christian

FÖLJ MIG

%d bloggare gillar detta: