Masthead header
  • VÄLKOMMEN TILL MIG, FOTOGRAF CHRISTIAN BOO. JAG HAR PRECIS BÖRJAT BYGGA OM MIN HEMSIDA OCH JAG GILLAR INTE ALLS NÄR SIDOR INTE LIGGER UPPE. SÅ NU UNDER SLUTET AV OKTOBER ÄR DET INTE SÄKERT ATT ALLT FUNGERAR SOM DET SKA HÄR PÅ MIN SIDA. SÅ HA GÄRNA LITE ÖVERSEENDE :)

    "Jag har alltid älskat att fotografera. Brinner mycket för linjer inom arkitektur och inredning. Gillar även känslan att fotografera hemma i bostäder, att få träffa nya människor varje dag. Jag är dock inte helt insnöad på att fotografera döda ting utan bröllop och porträtt ligger mig lika varmt om hjärtat."

Efter långa funderingar och väldigt mycket surfande hit och dit bestämde jag mig för några dagar sedan, det är dags för en ny uppdaterad hemsida.

Så, nu ligger den nya uppe. Nytt utseende men än så länge samma innehåll. En stor skillnad är att jag har flyttat bort nyhetsflödet från första sidan, nu ligger detta under sidan blogg. Vilket innebär att mitt nyhetsflöde kommer att ses av betydligt färre, men å andra sidan kan jag lägga till fler små notiser, lägga upp fler bilder som jag känner för att visa. Nu kommer de inte att fronta min sida i några dagar, utan man måste aktivt klicka in till denna blogg.

Första sidan ska fyllas med bilder och direktlänkar till de sidor där jag visar upp vad jag kan. Då blir det mer fokus på mina två största inriktningar; byggnader och människor. Detta mer specifikt: Inredning, arkitektur, bostäder och bröllop, porträtt, street. Sen kommer jag självklart att fortsätta fota natur och sport av samma frenesi som förut. Att jag inte fokuserar lika hårt på det är mest för att det är 2 saker som det är svårt att leva på, om man inte är extremt duktig. Då väljer jag de två tidigare som fokus här på hemsidan.

Eftersom du läser detta, har du trots min flytt av bloggen här på min nya hemsida, hittat hit. Så då är jag nöjd. :) Har du några andra kommentarer på min hemsida? Släng iväg ett mail så blir jag extremt glad!

Vi hörs snart igen!

Denna bild är tagen för några år sedan. Uppe i norra Norge, norr om Sverige, norr om Finland. Norr om det mesta, på min väg till Nordkap. Det är mulet över nästan hela landskapet, frånsett en liten blå tuss till höger om kyrkan och en till ganska långt till vänster, där solen tittar fram och lyser direkt på en lilla norska träkyrkan. Nästan så att man blir lite religiös :)

 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Bröllopsdetaljer från ett bröllop i somras. Fler bilder kommer att komma upp nu under vintern så att ni kan få se några leende och glada personer med :) Bröllopet var på Rosenhanska Magasinet norr om Nyköping. Jag har bara fotat två bröllop där, men det har ändå hunnit bli lite av ett favoritställe. Det ligger otroligt vackert mitt i Sörmland och säteriet är från 1700-talet och helt nyligen renoverat med allt det gamla kvar.

 

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

I våras var jag nere i Italien en sväng, lite mer exakt i Abruzzo nära den lilla stan Pollutri och den lite större stan Casalbordino. Uppdraget där, att fotografera ett nybyggt hus som ska hyras ut. Efter några dagar i huset blev det bland annat dessa bilder:

Bilderna ska förmedla hur det verkligen ser ut. De skulle kunna vara ännu hårdare redigerade och fotade från vinklar där allt ser ännu större ut. Men jag vill inte ljuga, det går att få fina säljande bilder som faktiskt visar hur det ser ut. Det är ett otroligt fint uthyrningshus så bilderna ljuger inte någonstans. Eller jo, gräsmattan var inte anlagd när jag var där, så det är faktiskt finare i verkligheten.

Intresserad av att hyra huset eller se hur det ser ut med gräsmatta. All information finns här: www.homeaway.com

Jag passade även på att besöka lilla byn Montefalcone nel Sannio där jag på 10 minuter hann med några, i mitt tycke, snygga bilder. Italien är ett riktigt trevligt land, vänliga människor och man kan stanna nästan var som helst för att fotografera, det behöver inte bara vara uthyrningshus…

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Stångs Magasin, Linköping. Inredningsfotografering från i våras. Det är något speciellt med helkaklad barvägg och en ren belysning, med en riktigt snygg armatur och runt det en rejäl bardisk. Dessutom riktigt härliga fåtöljer och soffor. En väldigt trevlig fotografering :)

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Hotell Inlandia, Norsjö. Har ingen aning om vem som har ritat detta. Men vem det än är så har personen lyckats fånga mitt intresse. Kan inte sätta fingret på vad det är, men det är något som lockar och drar i mig.
Hotellet var i drift i väldigt många år men på senare år har det gått i konkurs några gånger och framtiden för det är väl lite oviss. Låter som att det kan komma bli lägenheter av det istället. Om så är fallet ska jag ta mig upp till Norsjö igen och föreviga hotell Inlandia med några fler vinklar och bilder. 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Bröllopsfotografering i Taxinge kyrka. Efter en otroligt seg start på sommarvädret smällde det till med full styrka idag över Taxinge Kyrka. Dryga 25 grader och strålade sol gjorde dagens bröllopsfotografering till en svettig upplevelse, vilket betyder en bra dag på jobbet. :)

Taxinge kyrka känns väldigt stor och rejäl när man ser den utiftrån. Väl inne är det en extremt mysig och ganska normalstor. Vilket fall, fina bilder blev det i alla fall. Nu ska de få ligga på datorn och mogna en liten stund innan de är redo för redigering.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

La Spiaggia di Vasto, prima dell’inizio della stagione
The beach in Vasto, before the season starts
Stranden i Vasto innan säsongen sparkar igång

Finns även på Behance.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Så var det dags igen. Torsdagskväll och hamnplanen i Trosa fylls av veteranbilar. Efter 2 års hängande här tänkte jag ta en paus från det i år. Jag har så extremt många bilder som i alla fall jag gillar från kvällarna. Men, jag tog med mig minkära Nikon D800E ikväll ändå. Tänkte att det kanske finns något som jag kan fota. Kanske någon veteranbil? Och, visst fanns det… En del av mig känner att det är lite samma sak om och om igen, men jag trivs väldigt bra med det. Vilket är viktigast :)

Nu ser det ju ut som att det enda jag gör ät att fota veteranbilar i Trosa. Så är inte fallet… Jag kör på varenda dag, från tidig morgon till sen kväll med att fota interiörer, restauranger, bostadsförsäljningar och hotell. Nu till helgen är det även dags för sommarens första bröllopsfotografering. Blir en sväng ut till Oaxen. En favorit bland öarna här i närheten. Håll gärna tummarna för fint väder :)

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink