Masthead header
  • VÄLKOMMEN TILL MIG, FOTOGRAF CHRISTIAN BOO.

    "Jag har alltid älskat att fotografera. Brinner för arkitektur och att fånga snyggt inredda och ljussatta rum. Tycker att det är riktgit trevligt att fotografera hemma i bostäder, att få träffa nya människor varje dag. Bröllop och porträtt ligger mig också lika varmt om hjärtat."

Åda Wild Boar Race 2015PINI går och i fredags gick Åda Wild Boar Race 2015 av stapeln. Precis som förra året var jag lite överallt i skogen och fotograferade årets bästa traillopp :)

Det blev på tok för många bilder, jag har suttit och valt ut 95 favoriter som ni ser här nedan. Räcker inte det för er, finns det ett album här med 286 bilder från Åda Wild Boar Race 2015.

 

Vill ni använda någon bild på Facebook, Instagram eller liknande, kör på! Ni får gärna skriva att det är jag som plåtat. :) Det är knepigt att plocka bilder från bildspelet ovan, bättre att ni går in i albumet och plockar.

 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Vänner & Vin, en restaurang i Motala. En fotografering från i somras.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

I lördags arrangerades Nyårsbänken under Skrotnissarnas öppet hus. Nyårsbänken är en tävling i bänkpress där man som tävlande har totalt 3 lyftförsök. Samtidigt var det som sagt öppet hus där jag gick runt och försökte vara så osynlig som möjligt (hur osynlig man nu kan vara med 2 ganska stora kameror).

Här är några av bilderna från bänkpressen och från öppet hus.

 

Öppet hus, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken/Öppet Hus, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINTårta på Öppet Hus, Skrotnissarna TrosaPINProva på träning, Öppet Hus, Skrotnissarna TrosaPINÖppet Hus, Skrotnissarna TrosaPIN

Vill ni se lite mer av Skrotnissarna? Innan gymmet öppnade var jag på plats och tog lite bilder på gymet.

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Skrotnissarnas träningslokal, Trosa.
I helgen öppnade Skrotnissarna här i Trosa sin nya träningslokal. Jag var där innan det öppnade för att kunna få lite bilder på lokalen utan massa träningsglada människor överallt. Det är öppet dygnet runt så frågan är om det någonsin kommer vara helt tomt igen…

 

Under invigningsdagen var det även en tävling i bänkpress, Nyårsbänken. Jag var på plats och fotograferade den med, bilder kommer här om någon dag eller två.

Gym: Skrotnissarna TrosaPINGym: Skrotnissarna TrosaPINTräningslokalPINEleiko, viktPINHantlar, SkrotnissarnaPINEleiko. Vikt.PINSkrotnissarna, 24/7-Gym, TrosaPINStyrketräningslokal, Skrotnissarna TrosaPINSkrotnissarna Trosa, styrkelyftningPINVikterPIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Bröllop Oaxen 2014. Camilla & FrederickPIN

2014 fotade jag detta bröllop på Oaxen. Det tog mig ungefär ett halvår att få upp det på min sida. Jag kanske har fotat runt 50 bröllop och här på min hemsida ligger det i dagsläget 3 st… Jag får se till att skärpa mig ;-) eller helt enkelt vara glad att jag har så pass mycket att göra att jag inte riktigt hinner med att publicera allt här…

Oaxen är en liten pärla, i dagsläget mest känd för att det finns en restaurang i Stockholm med samma namn, ett namn som den har då den låg ute på ön Oaxen från början. Jag misstänker att läget i Stockholm kan ge lite fler kunder, men läget ute på ön är svårslaget.

Här nedan ser ni några utvalda bilder från vigseln och porträtten (samt några miljöbilder).

Alla bilder ligger även som en enda lång sida här: Bröllop på Oaxen.

Ett stort tack till Camilla och Fredrick för att jag fick förtroendet att fotografera er dag! :)

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Om några veckor, om några dagar eller just nu ska Statoil här i Trosa bli Ingo. Nu kanske inte Statoil är det snyggaste man kan tänka sig, men jag kan nog säga att Ingo är bland det fulaste man kan tänka sig. Så, i går kväll fick det bli en sväng förbi för att föreviga macken innan allt blir helt knallgult.

Statoil 123 TrosaPINStatoil 123 TrosaPIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

2014 är till ända och 2015 är i full gång. När jag för några veckor sedan startade Spotify på datorn fick jag frågan om jag ville få lite tips på musik inför 2015. Tänkte att, varför inte, så jag la till deras spellista ”Tips för 2015″ bland min otroliga röra av spellistor. Tänkte mest att dessa automatiskt genererade spellistor inte kan komma med så mycket roligt. Men, på något sätt så lyckades de presentera 30, för mig, helt nya spår och i de flesta fall helt nya bekantskaper.

Jag började lyssna på listan för några dagar sedan och den har nog gått upp mot en 10 varv här hemma, i bilen eller på kontoret. Ett av de band som jag kommer att lyssna betydligt mer på efter denna lista är det Isländska Reggaebandet Ojba Rasta. Misstänker att de kom med i mitt flöde efter en höst då jag lyssnat extremt mycket på islänningarna i Hjálmar.

Ojba Rasta finns så klart på Spotify, men bara med ett album, som är på Isländska. 2012 var de med och spelade på festivalen Iceland Airwaves (en festival som det går att skriva metervis om) och i samband med den, sände en amerikansk radiostation (KEXP) en konsert som finns på Youtube. Där får man höra lite engelsk sång.

Nåväl, hela mitt liv är inte fotografi så jag kände för att sväva ut lite här. Hoppas att någon av er som läser detta tar 2 timmar av sitt liv till att lyssna igenom spellistan ovan ett par gånger. Jag tror och hoppas att även ni kan upptäcka något nytt :)

Borde egentligen avsluta med en bild på något av banden, helst Ojba Rasta, men ni får googla det själva. Jag bjuder istället på en bild från den isländska kusten från i höstas. Mer bilder från Island kommer att dyka upp här på hemsidan om inte allt för många veckor.

Island, stranden vid JökulsárlónPIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

I måndags var jag med en liten stund i P4 morgon, då jag var domare i novembers månads fototävling. Utöver det blev det lite samtal om fotograferande. Hela progammet finns att lyssna på här: P4 morgon 8/12. Strax efter kl 9 är jag med.

Journalisten som var på plats, Fredrik Lorenzoni, kom inte undan kameran. Tanken när jag tog bilden var svartvitt, men jag ändrade mig när jag började redigera.

Fredrik Lorenzoni, P4 SörmlandPIN
Fredrik Lorenzoni, P4 Sörmland
Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink
I n t s t a g r a m
P i n t e r e s t
B l o g g e n