Masthead header
  • VÄLKOMMEN TILL MIG, FOTOGRAF CHRISTIAN BOO.

    "Jag har alltid älskat att fotografera. Brinner för arkitektur och att fånga snyggt inredda och ljussatta rum. Tycker att det är riktgit trevligt att fotografera hemma i bostäder, att få träffa nya människor varje dag. Bröllop och porträtt ligger mig också lika varmt om hjärtat."

Ciudad de la justicia de Barcelona. Jag var i Barcelona för första gången runt år 2000. Gillade det inte alls, Gaudís hus var bara lite för mycket, La Rambla var ännu mer för mycket. För ett år sedan var jag där igen i en vecka. Det var vändningen, Barcelona är en fantastisk stad. Underbar arkitektur, trevliga områden och en strand med många riktigt bra restauranger (La Guingueta).
Några dagar den veckan fotograferade jag Ciudad de la Justicia i Barcelona och fick till bilder som jag blev riktigt nöjd med, men det kändes ändå som att det saknades några bilder. Ett år senare, tillbaka i Barcelona, blev det ett återbesök och jag kunde komplettera med de vinklar som jag kände att jag saknade. Dock, jag saknar fortfarande någon vinkel eller två, så ett besök nästa år igen kanske inte vore helt fel :)

Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Restaurang Sally Voltaire & Systrar,  Åhléns City, Stockholm. En fotografering jag gjorde i somras. Riktigt härlig och ljus restaurang/butik.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Tillbringade dagen med att fota lite cyklister och löpare. :)

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Powerboat Weekend 2015, poker run. Ljusterö, Linanäs. Runt 70 offshorebåtar stannade till i Linänäs här på Ljusterö för ett Card Stop. Kunde inte låta bli att ta några bilder.

Powerboat Weekend 2015

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Nu är det snart ett år sedan jag var på Island och fotograferade i lite drygt en vecka. Ännu inte en enda bild som har hittat hit till min sida. Så, jag tar och ändrar på det lite tillfälligt i alla fall :) En bild inte allt för långt från Reykjavik på väg till Þingvellir, det vill säga, en väg som 99% av alla turister åker när de besöker Island.Island 2014. På väg till ÞingvellirPINNu är tanken att jag ska ta mig i kragen och jobba igenom resten av bilderna och sätta ihop något bra. Det blir väl något för denna höst. Det är något speciellt med Island som jag tycker att denna bild presenterar ganska bra. Det är sol, moln, regn lite blåsigt och vatten, öppna landskap och lite låga berg. Samt väldigt vackert. Allt från Island på en och samma gång. :)

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink
I n t s t a g r a m
P i n t e r e s t
B l o g g e n