Masthead header
  • VÄLKOMMEN TILL MIG, FOTOGRAF CHRISTIAN BOO. JAG HAR PRECIS BÖRJAT BYGGA OM MIN HEMSIDA OCH JAG GILLAR INTE ALLS NÄR SIDOR INTE LIGGER UPPE. SÅ NU UNDER SLUTET AV OKTOBER ÄR DET INTE SÄKERT ATT ALLT FUNGERAR SOM DET SKA HÄR PÅ MIN SIDA. SÅ HA GÄRNA LITE ÖVERSEENDE :)

    "Jag har alltid älskat att fotografera. Brinner mycket för linjer inom arkitektur och inredning. Gillar även känslan att fotografera hemma i bostäder, att få träffa nya människor varje dag. Jag är dock inte helt insnöad på att fotografera döda ting utan bröllop och porträtt ligger mig lika varmt om hjärtat."

Jag tog en liten sväng nere i hamnen i förmiddags. Sol och nästan vindstilla, kan knappt bli så mycket bättre förutsättningar för lite flygfoto. Jag har aldrig skickat upp helikoptern just här nere så jag ville se lite hur det blev. Känner att jag vill tillbaka så fort som möjligt för att ”göra om, göra rätt”, så att jag får det som jag vill.
Helt illa blev det inte, då skulle jag inte lägga upp det här :) men det kan alltid bli bättre. Så jag håller tummarna för strålande sol i morgon igen. Då blir det nya flygbilder.

Jag passade även på att ta en bild senare på eftermiddagen borta i Åda. Lite för sent för det perfekta ljuset, men jag blev nöjd ändå. 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

La Guingueta på stranden i Barcelona. Riktigt god frukost och otroligt härligt läge. Precis mellan strandpromenaden och sandstranden. Precis där surfarna håller till och gör i ordning brädorna. För den totalt strandtokige finns det några bord nere i sanden, annars går det att sitta på serveringen med en fot utanför så att man får lite sand mellan tårna.

La Guingueta drivs av Carles Abellan, som förutom denna, driver ytterligare 6 restauranger.

Finns mer om La Guingueta på Tripadvisor. Men varför bara läsa om det? Åk dit och ta en frulle. Det går absolut inte fel, en förutsättning är att du gillar nybakt bröd med otrolig fyllning och färskpressad juice och att sitta och njuta av havet på morgonen.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Efter långa funderingar och väldigt mycket surfande hit och dit bestämde jag mig för några dagar sedan, det är dags för en ny uppdaterad hemsida.

Så, nu ligger den nya uppe. Nytt utseende men än så länge samma innehåll. En stor skillnad är att jag har flyttat bort nyhetsflödet från första sidan, nu ligger detta under sidan blogg. Vilket innebär att mitt nyhetsflöde kommer att ses av betydligt färre, men å andra sidan kan jag lägga till fler små notiser, lägga upp fler bilder som jag känner för att visa. Nu kommer de inte att fronta min sida i några dagar, utan man måste aktivt klicka in till denna blogg.

Första sidan ska fyllas med bilder och direktlänkar till de sidor där jag visar upp vad jag kan. Då blir det mer fokus på mina två största inriktningar; byggnader och människor. Detta mer specifikt: Inredning, arkitektur, bostäder och bröllop, porträtt, street. Sen kommer jag självklart att fortsätta fota natur och sport av samma frenesi som förut. Att jag inte fokuserar lika hårt på det är mest för att det är 2 saker som det är svårt att leva på, om man inte är extremt duktig. Då väljer jag de två tidigare som fokus här på hemsidan.

Eftersom du läser detta, har du trots min flytt av bloggen här på min nya hemsida, hittat hit. Så då är jag nöjd. :) Har du några andra kommentarer på min hemsida? Släng iväg ett mail så blir jag extremt glad!

Vi hörs snart igen!

Denna bild är tagen för några år sedan. Uppe i norra Norge, norr om Sverige, norr om Finland. Norr om det mesta, på min väg till Nordkap. Det är mulet över nästan hela landskapet, frånsett en liten blå tuss till höger om kyrkan och en till ganska långt till vänster, där solen tittar fram och lyser direkt på en lilla norska träkyrkan. Nästan så att man blir lite religiös :)

 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Bröllopsdetaljer från ett bröllop i somras. Fler bilder kommer att komma upp nu under vintern så att ni kan få se några leende och glada personer med :) Bröllopet var på Rosenhanska Magasinet norr om Nyköping. Jag har bara fotat två bröllop där, men det har ändå hunnit bli lite av ett favoritställe. Det ligger otroligt vackert mitt i Sörmland och säteriet är från 1700-talet och helt nyligen renoverat med allt det gamla kvar.

 

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

I våras var jag nere i Italien en sväng, lite mer exakt i Abruzzo nära den lilla stan Pollutri och den lite större stan Casalbordino. Uppdraget där, att fotografera ett nybyggt hus som ska hyras ut. Efter några dagar i huset blev det bland annat dessa bilder:

Bilderna ska förmedla hur det verkligen ser ut. De skulle kunna vara ännu hårdare redigerade och fotade från vinklar där allt ser ännu större ut. Men jag vill inte ljuga, det går att få fina säljande bilder som faktiskt visar hur det ser ut. Det är ett otroligt fint uthyrningshus så bilderna ljuger inte någonstans. Eller jo, gräsmattan var inte anlagd när jag var där, så det är faktiskt finare i verkligheten.

Intresserad av att hyra huset eller se hur det ser ut med gräsmatta. All information finns här: www.homeaway.com

Jag passade även på att besöka lilla byn Montefalcone nel Sannio där jag på 10 minuter hann med några, i mitt tycke, snygga bilder. Italien är ett riktigt trevligt land, vänliga människor och man kan stanna nästan var som helst för att fotografera, det behöver inte bara vara uthyrningshus…

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Stångs Magasin, Linköping. Inredningsfotografering från i våras. Det är något speciellt med helkaklad barvägg och en ren belysning, med en riktigt snygg armatur och runt det en rejäl bardisk. Dessutom riktigt härliga fåtöljer och soffor. En väldigt trevlig fotografering :)

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Hotell Inlandia, Norsjö. Har ingen aning om vem som har ritat detta. Men vem det än är så har personen lyckats fånga mitt intresse. Kan inte sätta fingret på vad det är, men det är något som lockar och drar i mig.
Hotellet var i drift i väldigt många år men på senare år har det gått i konkurs några gånger och framtiden för det är väl lite oviss. Låter som att det kan komma bli lägenheter av det istället. Om så är fallet ska jag ta mig upp till Norsjö igen och föreviga hotell Inlandia med några fler vinklar och bilder. 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Bröllopsfotografering i Taxinge kyrka. Efter en otroligt seg start på sommarvädret smällde det till med full styrka idag över Taxinge Kyrka. Dryga 25 grader och strålade sol gjorde dagens bröllopsfotografering till en svettig upplevelse, vilket betyder en bra dag på jobbet. :)

Taxinge kyrka känns väldigt stor och rejäl när man ser den utiftrån. Väl inne är det en extremt mysig och ganska normalstor. Vilket fall, fina bilder blev det i alla fall. Nu ska de få ligga på datorn och mogna en liten stund innan de är redo för redigering.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink