Masthead header
 • VÄLKOMMEN TILL MIG, FOTOGRAF CHRISTIAN BOO. NU BYGGER JAG OM HEMSIDAN SÅ DET FATTAS LITE BILDER, TEXTER OCH SIDOR HÄR OCH VAR. TILL NYÅR SKA ALLT VARA KLART :-)

  "Jag har alltid älskat att fotografera. Brinner mycket för linjer inom arkitektur och inredning. Gillar även känslan att fotografera hemma i bostäder, att få träffa nya människor varje dag. Jag är dock inte helt insnöad på att fotografera döda ting utan bröllop och porträtt ligger mig lika varmt om hjärtat."

I måndags var jag med en liten stund i P4 morgon, då jag var domare i novembers månads fototävling. Utöver det blev det lite samtal om fotograferande. Hela progammet finns att lyssna på här: P4 morgon 8/12. Strax efter kl 9 är jag med.

Journalisten som var på plats, Fredrik Lorenzoni, kom inte undan kameran. Tanken när jag tog bilden var svartvitt, men jag ändrade mig när jag började redigera.


Fredrik Lorenzoni, P4 Sörmland
Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Red Jkpg. Under Harrys i Jönköping ligger Red nightclub. Namnet håller vad det lovar med ordet REDRUM (från the Shining) skrivet lite varstans och blodstänk i bästa Dexterstil på speglarna. Gjorde denna fotografering tidigt i våras så bilderna har legat till sig lite på hårddisken… Jag har fotograferat en hel del olika restauranger och nattklubbar men Red är nog en av de mest unika och annorlunda som jag sett. Tycker att det är extremt tufft och vågat att göra en klubb helt i rött och ta till sig tema från skräckfilmer. Nu bor jag en bit från Jönköping och har inte haft möjlighet att vara där någon kväll, men om jag någon gång spenderar en helg i Jönköping så kommer jag att besöka Red. Var så säker…

 

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

I lördags gick Åda Wild Boar Race, och nästan direkt efter tävlingen la jag upp 50 bilder från tävlingen. Nu har jag gått igenom alla bilder igen, och lagt till ännu fler, så nu finns det 228 bilder på i detta fotoalbum: Åda Wild Boar 2014.

Är du med på någon bild och vill använda den på Facebook eller liknande? Kör på! :) Om du vill får du skriva att det är jag som tagit bilden, men bara om du vill. Jag är inte så noga. Jag har fått ut mitt roliga från det hela, att få hänga runt i skogen och försöka få härliga bilder, som visar känslan att springa trail.

Vi ses igen 2015. Om jag inte springer så kommer jag flänga runt och försöka få ännu fler bilder, från ännu fler ställen. :)

 

 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Åda Wild Boar Race gick av stapeln idag. Jag (och mina kameror) var där och sprang runt som en tok. Försökte hinna med att fota från alla vinklar över hela banan, vilket inte är det lättaste när det är 22 km över stock och sten… Fick ett otroligt sug att springa själv. Kanske nästa år? Eller så tar jag och roar mig med att springa banan under resten av året, så att jag verkligen lär mig den och kan få till roligare vinklar nästa år :)

Allt om Åda Wild Boar Race på: adawildboar.se

Uppdaterat! Nu finns det nästan 300 bilder från tävlingen här!

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink
 • 16 november, 2014 - 09:25

  Ulrica Green - Hej Christian !

  Tack , för igår jätte sugen på se alla dina bilder !

  Ha det gott !

  Ulrica GreenSvareAvbryt

 • 17 november, 2014 - 06:51

  Charlotte Anderson - Himla fina bilder. Tittar gärna på flerSvareAvbryt

Jag la precis upp en omgång bröllopsbilder här på sidan: Rosenhanska Magasinet 2014

Kommer att lägga upp två, tre eller kanske fyra till från i år nu under hösten. Så den som väntar på något gott behöver inte vänta så himla länge till. Insåg precis nu, att de två bröllop som ligger här på sidan är bägge två från Rosenhanska… Dels detta, sen även det jag la upp från förra året: Rosenhanska Magasinet 2013. Visserligen ligger ett till uppe, men än så länge väldigt sparsmakat med bilder: Bröllopsfoto på Oaxen.

Nåväl, är ni sugna på att ha mig som bröllopsfotograf? Kontakta mig gärna! Några datum finns kvar under nästa år. :) Och det behöver inte vara på Rosenhanska. Jag hittar till andra ställen med. Skulle det vara i Västindien eller på Island kan jag erbjuda lite rabatt ;)

 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

I höstas var det några riktigt härliga morgnar ute i Stockholms Skärgård. Spindlarna hade jobbat hela natten och innan dess, säkert flera nätter i rad med sina nät. Dimman och fukten på morgonen gjorde näten riktigt snygga. Här är några av bilderna på ett och annat spindelnät från morgonen i september.

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

MACBA: Museu d’Art Contemporani de Barcelona . På plats en tidig morgon när gatorna vattenstädades. Arkitekt: Richard Meier, invigt 1995.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink
I n t s t a g r a m
P i n t e r e s t
B l o g g e n