Masthead header
  • VÄLKOMMEN TILL MIG, FOTOGRAF CHRISTIAN BOO.

    "Jag har alltid älskat att fotografera. Brinner för arkitektur och att fånga snyggt inredda och ljussatta rum. Tycker att det är riktgit trevligt att fotografera hemma i bostäder, att få träffa nya människor varje dag. Bröllop och porträtt ligger mig också lika varmt om hjärtat."

Tillbringade dagen med att fota lite cyklister och löpare. :)

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Powerboat Weekend 2015, poker run. Ljusterö, Linanäs. Runt 70 offshorebåtar stannade till i Linänäs här på Ljusterö för ett Card Stop. Kunde inte låta bli att ta några bilder.

Powerboat Weekend 2015

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Nu är det snart ett år sedan jag var på Island och fotograferade i lite drygt en vecka. Ännu inte en enda bild som har hittat hit till min sida. Så, jag tar och ändrar på det lite tillfälligt i alla fall :) En bild inte allt för långt från Reykjavik på väg till Þingvellir, det vill säga, en väg som 99% av alla turister åker när de besöker Island.Island 2014. På väg till ÞingvellirPINNu är tanken att jag ska ta mig i kragen och jobba igenom resten av bilderna och sätta ihop något bra. Det blir väl något för denna höst. Det är något speciellt med Island som jag tycker att denna bild presenterar ganska bra. Det är sol, moln, regn lite blåsigt och vatten, öppna landskap och lite låga berg. Samt väldigt vackert. Allt från Island på en och samma gång. :)

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Freshii på Hötorget i Stockholm.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Åda Wild Boar Race 2015PINI går och i fredags gick Åda Wild Boar Race 2015 av stapeln. Precis som förra året var jag lite överallt i skogen och fotograferade årets bästa traillopp :)

Det blev på tok för många bilder, jag har suttit och valt ut 95 favoriter som ni ser här nedan. Räcker inte det för er, finns det ett album här med 286 bilder från Åda Wild Boar Race 2015.

 

Vill ni använda någon bild på Facebook, Instagram eller liknande, kör på! Ni får gärna skriva att det är jag som plåtat. :) Det är knepigt att plocka bilder från bildspelet ovan, bättre att ni går in i albumet och plockar.

 

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Vänner & Vin, en restaurang i Motala. En fotografering från i somras.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

I lördags arrangerades Nyårsbänken under Skrotnissarnas öppet hus. Nyårsbänken är en tävling i bänkpress där man som tävlande har totalt 3 lyftförsök. Samtidigt var det som sagt öppet hus där jag gick runt och försökte vara så osynlig som möjligt (hur osynlig man nu kan vara med 2 ganska stora kameror).

Här är några av bilderna från bänkpressen och från öppet hus.

 

Öppet hus, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken/Öppet Hus, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINNyårsbänken, Skrotnissarna TrosaPINTårta på Öppet Hus, Skrotnissarna TrosaPINProva på träning, Öppet Hus, Skrotnissarna TrosaPINÖppet Hus, Skrotnissarna TrosaPIN

Vill ni se lite mer av Skrotnissarna? Innan gymmet öppnade var jag på plats och tog lite bilder på gymet.

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink
I n t s t a g r a m
P i n t e r e s t
B l o g g e n