Masthead header
  • VÄLKOMMEN TILL MIG, FOTOGRAF CHRISTIAN BOO.

    "Jag har alltid älskat att fotografera. Brinner för arkitektur och att fånga snyggt inredda och ljussatta rum. Tycker att det är riktgit trevligt att fotografera hemma i bostäder, att få träffa nya människor varje dag. Bröllop och porträtt ligger mig också lika varmt om hjärtat."

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Äntligen, här kommer bilderna från årets upplaga av trailoppet Åda Wild Boar Race här i Trosa. Nedan ser ni 40 av mina favoriter och får ni inte nog av dessa bilder finns det 203 st i ett gigantiskt galleri. Vill ni ha någon bild, spara ner dessa från galleriet och publicera fritt, bara ni anger att det är jag som är fotograf :)

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Runt första advent var på på Kungsholmen i Stockholm och fotograferade Chicken Bar. Några av bilderna ser ni här. :)

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Ciudad de la justicia de Barcelona. Jag var i Barcelona för första gången runt år 2000. Gillade det inte alls, Gaudís hus var bara lite för mycket, La Rambla var ännu mer för mycket. För ett år sedan var jag där igen i en vecka. Det var vändningen, Barcelona är en fantastisk stad. Underbar arkitektur, trevliga områden och en strand med många riktigt bra restauranger (La Guingueta).
Några dagar den veckan fotograferade jag Ciudad de la Justicia i Barcelona och fick till bilder som jag blev riktigt nöjd med, men det kändes ändå som att det saknades några bilder. Ett år senare, tillbaka i Barcelona, blev det ett återbesök och jag kunde komplettera med de vinklar som jag kände att jag saknade. Dock, jag saknar fortfarande någon vinkel eller två, så ett besök nästa år igen kanske inte vore helt fel :)

Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PINCiudad de la Justicia de Barcelona 2015PIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Restaurang Sally Voltaire & Systrar,  Åhléns City, Stockholm. En fotografering jag gjorde i somras. Riktigt härlig och ljus restaurang/butik.

Läs allt »

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink
I n t s t a g r a m
P i n t e r e s t
B l o g g e n