Bostadsfotograf

Bostadsfotograf. En stor del av min arbetstid går åt till att fotografera bostäder som mäklarfotograf. Främst åt flera mäklare i Stockholm, Trosa, Gnesta och Nyköping men även en hel del hemma hos reportage och dokumentation av dödsbon.

2009 tänkte jag: ”Det där med att fota bostäder kan ju vara lite kul att fylla ut tiden med”. Det tog ett halvår, sen insåg jag att: ”Det här med att fota bostäder är ju grymt kul” och sedan dess är det min huvudsyssla. Sedan slutet av 2016 gör jag allt mäklarfoto i egen regi då det är något som man inte behöver dyra och försvårande mellanhänder på.

Jag fotar inte enbart med mäklare, utan även direkt mot privatpersoner som säljer själva, en hel del fotograferingar för hus som ska hyras ut. Ett exempel är detta uthyrningshus i Italien, men det har även blivit något uthyrningshus på Åland och en hel del i Stockholm och Sörmland. Många av fotograferingarna kompletterar jag med flygfoto med drönare för att hitta unika vinklar.

 

Jag gör även en hel del hotellfotograferingar och restauranger. Och självklart vill jag alltid ha lite mer att göra, så tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller vill se lite mer jag fotograferat :) Här under finns lite mer att klicka runt bland. Allt kanske inte är bostäder utan även lite restauranger och annat under tak.

Har du något du vill ha fotat? Hör av dig så löser vi det! :)

Här hittar du även mina inlägg i bloggen som handlar om bostadsfoto & mäklarfoto.

 

Inga kommentarer ännu
Kommentar

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

Menu