Bröllpsbilder från Rosenhanska Magasinet i somras

Jag la precis upp en omgång bröllopsbilder här på sidan: Rosenhanska Magasinet 2014

Kommer att lägga upp två, tre eller kanske fyra till från i år nu under hösten. Så den som väntar på något gott behöver inte vänta så himla länge till. Insåg precis nu, att de två bröllop som ligger här på sidan är bägge två från Rosenhanska… Dels detta, sen även det jag la upp från förra året: Rosenhanska Magasinet 2013. Visserligen ligger ett till uppe, men än så länge väldigt sparsmakat med bilder: Bröllopsfoto på Oaxen.

Nåväl, är ni sugna på att ha mig som bröllopsfotograf? Kontakta mig gärna! Några datum finns kvar under nästa år. :) Och det behöver inte vara på Rosenhanska. Jag hittar till andra ställen med. Skulle det vara i Västindien eller på Island kan jag erbjuda lite rabatt ;)

 

Inga kommentarer ännu
Kommentar

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

BLOGG

Sporadiskt utvalda uppdrag, bilder och tankar.
Häng med mig i min fullproppade vardag :) 

//Christian

FÖLJ MIG

Menu