Ett flygfoto över Trosa hamn

Jag tog en liten sväng nere i hamnen i förmiddags. Sol och nästan vindstilla, kan knappt bli så mycket bättre förutsättningar för lite flygfoto. Jag har aldrig skickat upp helikoptern just här nere så jag ville se lite hur det blev. Känner att jag vill tillbaka så fort som möjligt för att ”göra om, göra rätt”, så att jag får det som jag vill.
Helt illa blev det inte, då skulle jag inte lägga upp det här :) men det kan alltid bli bättre. Så jag håller tummarna för strålande sol i morgon igen. Då blir det nya flygbilder.Flygfoto-Trosa_1

Jag passade även på att ta en bild senare på eftermiddagen borta i Åda. Lite för sent för det perfekta ljuset, men jag blev nöjd ändå. Flygfoto, Åda Gods

Kommentar

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

BLOGG

Sporadiskt utvalda uppdrag, bilder och tankar.
Häng med mig i min fullproppade vardag :) 

//Christian

FÖLJ MIG

%d bloggare gillar detta: