Tack för denna sommar

På ett fält här i Sörmland, har solrosorna kämpat sig igenom en blöt sommar. Just denna septemberkväll pågår en bröllopsmiddag för fullt några hundra meter bort.
Just nu sitter jag och redigerar bilderna därifrån. Då och då slänger jag en blick på solrosorna och minns kvällen, den  där dagen, när regnet öste ner över hela Sverige, frånsett över en liten klick i Sörmland, dit solen hittade och förgyllde sensommarkvällen över Marys Cafe.

Solrosor utanför Marys Cafe

Funderar ni på att gifta er nästa år? Behöver ni en bröllopsfotograf? Hör gärna av er! :)

Kommentar

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

BLOGG

Sporadiskt utvalda uppdrag, bilder och tankar.
Häng med mig i min fullproppade vardag :) 

//Christian

FÖLJ MIG

%d bloggare gillar detta: