Våren närmar sig

Hej hemsidan. Det var länge sen sist, jag har varit upptagen på andra håll. Jag har jobbat. Jag har inte hunnit med dig riktigt. Jag hinner inte med dig riktigt nu heller. Men jag lovar att ge dig lite mer tid längre fram. Nu fortsätter jag med det som jag älskar. Foto, foto och foto. På återhörande!*

Sörmländsk vår

*För det är extremt kul när varje dag är fullmatad med jobb. Jag har knappt tid att tänka på något annat. Men att jobba som fotograf på heltid (och med därtill) är inget jobb, det är mitt liv. Så det känns skönt att jag inte har 10 timmar över varje vecka för att uppdatera min sida, utan jag fyller dagarna med foto och redigering. 

Kommentar

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

BLOGG

Sporadiskt utvalda uppdrag, bilder och tankar.
Häng med mig i min fullproppade vardag :) 

//Christian

FÖLJ MIG

%d bloggare gillar detta: