Fruktdags på hotellet

Fredagskväll i Trosa. Ulf Lundell på tv, men jag låter boxen spela in det. Spar godbiten lite till senare i helgen. Sitter och lägger sista touchen på ett gäng bilder från ett hotell i Stockholm.Fastnar lätt på detaljer. När jag är klar med alla bilder sitter jag ofta och tittar på lite alternativa redigeringar, vad man kunde ha gjort helt annorlunda. Här är en av mina favoriter från min andra redigerinsomgång av interiörfotograferingen på hotellet. Kommer med säkerhet några fler här längre fram. Nu ska jag ge mig i kast med att redigera årets sista(?) bröllop.

FruktfatPIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

*

*

I n t s t a g r a m
P i n t e r e s t
B l o g g e n