Skrotnissarna – Gym i Trosa

Skrotnissarnas träningslokal, Trosa.
I helgen öppnade Skrotnissarna här i Trosa sin nya träningslokal. Jag var där innan det öppnade för att kunna få lite bilder på lokalen utan massa träningsglada människor överallt. Det är öppet dygnet runt så frågan är om det någonsin kommer vara helt tomt igen…

 

Under invigningsdagen var det även en tävling i bänkpress, Nyårsbänken. Jag var på plats och fotograferade den med, bilder kommer här om någon dag eller två.

Gym: Skrotnissarna TrosaPINGym: Skrotnissarna TrosaPINTräningslokalPINEleiko, viktPINHantlar, SkrotnissarnaPINEleiko. Vikt.PINSkrotnissarna, 24/7-Gym, TrosaPINStyrketräningslokal, Skrotnissarna TrosaPINSkrotnissarna Trosa, styrkelyftningPINVikterPIN

Share to:FacebookTwitterPinterestEmailLink

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *

*

*

I n t s t a g r a m
P i n t e r e s t
B l o g g e n