Behind the scenes – Billackering

Billackering. Vissa dagar är lite varmare än andra. Här står jag i en hall, där det är lite drygt 60°, lite som en sval bastu, bara lite lägre luftfuktighet … Syftet med detta jobb är att dokumentera vad som händer med en bil när den repareras efter skada som kräver lite arbete med plåt och lack. En process som tar lite mer än en vecka med all plåt som ska formas rätt eller bytas ut. Alla plastdetaljer som ska bytas eller lagas och alla färger som ska blandas rätt och torkas.

En fortsättning på detta ska komma så fort bilderna är klara och publicerade. Vilket lär dröja en stund, när det ska layoutas och fixas med massa korr på texter brukar det ta en liten stund.

Jag brukar göra uppdrag i stil med detta en eller ett par gånger i månaden. Främst under senhöst, vinter och tidig vår, då jag har lite mer tid i kalendern. Under den varma delen har jag fullt upp med mäklarfotouppdrag. Tveka inte att kontakta mig om ni har funderingar.

Billackering
Bilden fotad med iPhone7

Jag är ingen som brukar ge några nyårslöften, men jag har några mål inför nästa år. Ett av dem är att bli bättre på att börja använda den till annat än att bara fota familjen. Ska undersöka lite mer om vilka appar och andra tjänster som jag ska dra igång innan jag ger mig in i det. Mer om det kommer.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest