Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf i Trosa

Inför säsongen 2019:
Jag har redan fått in så mycket bokningar gällande 2019 att jag detta år väljer att inte boka in några bröllop utan istället väljer att ha lediga helger med familjen. Väl mött inför 2020 istället :) 

Nyfiken på mig som bröllopsfotograf? Kul! Låt mig berätta med några meningar hur jag tänker och fotograferar så vet du om ni ska kontakta mig för er dag.

För mig är bröllopet en saga som pågår från morgon till kväll. Det är hela dagen som räknas, inte bara ringväxlingen och några klassiska bilder där ni håller om varandra. Jag vill fånga mer än så, det är helheten som betyder något för mig och det är då jag tycker att det är roligast att jobba. Och har man kul på jobbet brukar resultatet bli därefter.

Nyfikna på mig som er bröllopsfotograf?

Jag hoppas det.

I år är jag ganska fullbokad fram till och med september, så de är mest om ni har planer på ett vinterbröllop som jag kan ha möjlighet att föreviga er dag. Är ni intresserade, kontakta mig genast så kan vi ta en fika och se om allt känns rätt! Jag har dock ganska få lediga tider under året då jag har några veckor med pappaledighet. Men släng gärna iväg ett meddelande så svarar jag så fort jag kan om just ert datum :)

Och, självklart, vill ni se lite bilder, hör av er så skickar jag över lite exempel. Jag ska se till att få upp lite här på hemsidan, men jag har inte kommit så långt ännu… Jag har ett att visa upp, från sommaren 2013 på Rosenhanska magasinet. Några fler hoppas jag få upp här under hösten 2014…

M v h

Christian. Er bröllopsfotograf :)

 

0 kommentarer
Kommentar

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *