Ny hemsida. Äntligen, vad jag har väntat :-)

Efter långa funderingar och väldigt mycket surfande hit och dit bestämde jag mig för några dagar sedan, det är dags för en ny uppdaterad hemsida.

Så, nu ligger den nya uppe. Nytt utseende men än så länge samma innehåll. En stor skillnad är att jag har flyttat bort nyhetsflödet från första sidan, nu ligger detta under sidan blogg. Vilket innebär att mitt nyhetsflöde kommer att ses av betydligt färre, men å andra sidan kan jag lägga till fler små notiser, lägga upp fler bilder som jag känner för att visa. Nu kommer de inte att fronta min sida i några dagar, utan man måste aktivt klicka in till denna blogg.

Första sidan ska fyllas med bilder och direktlänkar till de sidor där jag visar upp vad jag kan. Då blir det mer fokus på mina två största inriktningar; byggnader och människor. Detta mer specifikt: Inredning, arkitektur, bostäder och bröllop, porträtt, street. Sen kommer jag självklart att fortsätta fota natur och sport av samma frenesi som förut. Att jag inte fokuserar lika hårt på det är mest för att det är 2 saker som det är svårt att leva på, om man inte är extremt duktig. Då väljer jag de två tidigare som fokus här på hemsidan.

Eftersom du läser detta, har du trots min flytt av bloggen här på min nya hemsida, hittat hit. Så då är jag nöjd. 🙂 Har du några andra kommentarer på min hemsida? Släng iväg ett mail så blir jag extremt glad!

Vi hörs snart igen!

Vägkyrkan i Norge, Fotograf Christian Boo, Nordic Scenery (tidigare publicerad på min hemsida)

Denna bild är tagen för några år sedan. Uppe i norra Norge, norr om Sverige, norr om Finland. Norr om det mesta, på min väg till Nordkap. Det är mulet över nästan hela landskapet, frånsett en liten blå tuss till höger om kyrkan och en till ganska långt till vänster, där solen tittar fram och lyser direkt på en lilla norska träkyrkan. Nästan så att man blir lite religiös 🙂

 

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest