2019. Tack och hej då!

Tack för 2019

Det händer verkligen mycket i december. Lite för mycket, jul, nyår och alla summeringar av året som har gått. I år är det dessutom ett nytt decennium som tackar för sig. Kom att tänka på att det är i ungefär i 10 år som jag har jobbat heltid som fotograf. Släppte allt annat 2009 och det var nog 2010 som det släppte ordentligt. Tänker inte sätta mig och summera på något sätt nu, jag blickar framåt med vetskapen om att det nu ska komma ytterligare tio år som ska vara lika roliga och utvecklande som de första tio har varit.

Jag har massa tankar och idéer för 2020. Ett år som jag både tror och hoppas mycket på. Känner min laddad för nya projekt samt att utveckla det jag redan gör och kan ännu mer. Nu har jag äntligen, med hjälp av Bravo webbyrå, fått igång min hemsida, så jag kan bli lite aktiv här igen.

Tänkte att jag skulle sammanställa året lite mer här, visa upp vad jag gjort och vad som har hänt under årets gång, men jag lämnar det till historien. Jag blickar framåt istället,

När jag själv inte orkar sammanställa året är det kul när andra gör det åt mig. En av de roligaste sammanställningarna tycker jag är den som droppar in från Spotify varje december. Den från 2019 är inget undantag, utan innehåller massa grymma låtar, men som alltid hittar några låtar in som jag aldrig hört eller spelat. Men jag väljer att bortse från det denna gång.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest