Inredningsfotograf

Inredningsfotograf

Inredning. Det går lite hand i hand med arkitektur och jag älskar mitt jobb som inredningsfotograf lika mycket som jag gillar att fota arkitektur eller bröllop.

Inom inredning tar jag uppdrag i stil med inredningsreportage, nybyggda restauranger som ska dokumenteras, hotellrum som ska marknadsföras bostäder som ska säljas och så vidare. Kunderna är stylister, mäklare, inredningsarkitekter, arkitekter och privatpersoner. Jag har gjort detta mer eller mindre heltid sedan 2009 även om fokus har varierat lite beroende på vilka uppdrag och kunder som jag har jobbat med under perioden.

Jag redigerar alla mina bilder helt själv,  jag anpassar mig helt efter ert bildspråk och hur ni vill ha bilderna. Om ni vill ha en varm lite mörk känsla eller kanske vitt, ljust och fräscht. Det viktigaste är att jag vet vad ni vill säga med bilderna, vad det ska locka till.

Arkitektritad villa Trosa Skärgård

Inredningsfotograf – Några bildexempel

Här är några blandade exempel från några jobb som jag gjort de senaste åren. Vissa bilder är nästan mer arkitektur än inredning, men jag har med dem, för att visa mitt bildspråk. Kommer att fylla på lite mer här under vintern. Vill du se ännu mer bilder, klicka in på min portfolio, där finns en massa mer.

Intresserad av mig som inredningsfotograf?

Det är alltid kul och lärorikt med nya kunder och nya uppdrag. Så är du nyfiken på mig och vad jag som inredningsfotograf kan få till för bilder på ditt hotell, restaurang, bostad m.m. Hör av dig så kan vi ta och snacka lite.  Jag bor i Trosa, så jag är i Stockholm och större delen av Mellansverige ganska snabbt och enkelt. Har inget emot att resa och har under året gjort uppdrag i Italien, Spanien, Åland, Finland och Island. Så, var det än är, låt inte geografin vara ett hinder 🙂