Åda Wild Boar Winter Race 2018. Alla bilder.

Åda Wild Boar Winter Race 2018. Här har ni dem. Alla bilder. Varenda en… Eller ja, jag tog säkert 5000 olika exponeringar, men det är dessa 148 som jag kan stå för.

Känn dig fri att använda bilden på din facebook eller Instagram. Ange gärna att jag tagit bilden så får du en stjärna 🙂 

Åda Wild Boar har jag varit med på ett bra tag nu. Ungefär varenda lopp. Det är en fantastisk natur som loppet går genom, det är öppna konstgjorda vyer i form av golfbanor, natruskyddad mörk skog och gamla grustag. Det är små (eller kanske inte så jättesmå) pölar som man ska igenom eller runt. Der är bergsknallar som varit fornborgar, andra toppar som blickar ut över slott. Ja, det finns ungefär allt. Kanske inte så mycket högalpin miljö, men vill man ha det så kan man inte få det andra. Nämnde jag alla vildsvinsspår? Det finns det en hel del av…

Nog skrivet. Njut av alla bilder nu så ses vi nästa gång Åda Wild Boar går av stapeln. Kom ihåg att ge mig ett leende, ett galet skrik, ett hopp eller tummen upp när du ser mig kravla runt i skogen. Jag kan se trött ut, jag sprang själv 15 km (enl min klocka) med ett gäng kameror hängdes runt halsen. Så, även om min prestation inte är i närheten av den som ni som kör hela Åda Wild Boar Winter Race, så känns det dagen efter. 

Ta hand om er! Namaste! 

Vill du veta mer om Åda Wild Boar Winter Race eller de andra tävlingarna som går i samma skog? Gå in på www.adawildboar.com.

Vill du ha något idrottsevent fotograferat? Kontakta mig 🙂 Jag har erfarenhet av det mesta, men just löpning, cykling och annat som är nära naturen ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Jag har själv en bakgrund från friidrotten, så i den världen känner jag mig lite extra hemma. 

Jag har inte fått upp så himla mycket här på sidan, men det finns lite event i portfolion