Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015 (del 2)

Ciudad de la justicia de Barcelona. Jag var i Barcelona för första gången runt år 2000. Gillade det inte alls, Gaudís hus var bara lite för mycket, La Rambla var ännu mer för mycket. För ett år sedan var jag där igen i en vecka. Det var vändningen, Barcelona är en fantastisk stad. Underbar arkitektur, trevliga områden och en strand med många riktigt bra restauranger (La Guingueta).
Några dagar den veckan fotograferade jag Ciudad de la Justicia i Barcelona och fick till bilder som jag blev riktigt nöjd med, men det kändes ändå som att det saknades några bilder. Ett år senare, tillbaka i Barcelona, blev det ett återbesök och jag kunde komplettera med de vinklar som jag kände att jag saknade. Dock, jag saknar fortfarande någon vinkel eller två, så ett besök nästa år igen kanske inte vore helt fel 🙂

Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015Ciudad de la Justicia de Barcelona 2015

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest