Downhill. Fotografering i Säfsen

Tidigare i sommar var jag uppe i Säfsen för lite Downhillåkning och lite workshop i att fota downhill. Här är några av bilderna från dagarna. Några av bilderna är mer MTB än downhill då jag inte hängde med kameran så himla mycket i de grävda nerfarterna utan höll mig mer vid singletrackspåren. Det kan ibland vara svårt med workshops, det är lätt att fastna och leka själv och nära på glömma bort att fotografera. Men så är det en viktig del, har man inte koll på aktiviteten/idrotten är det svårare att få till rätt vinklar och veta exakt var man ska vara placerad. 

Har du funderingar att testa lite Downhill? Ta en sväng till Säfsen, ganska nära för de flesta här i landet och lagom stort. Backarna räcker bra för en helg och du behöver inte trängas allt för mycket. 

 

Det är inte bara downhillcykling som jag älskar att plåta. Har plåtat en hel del landsvägscykel, ren MTB-cykling i skogen. Jag har även hängt extremt mycket i skogen och fotograferat trail-löpning (mycket Åda Wild Boar här hemma i skogarna i Trosa). Även en himla massa friidrott tidigare i livet och andra evenemang såsom företagsevent och en massa bröllop. 

Om du behöver en fotograf för liknande event eller evenemang, hör av dig! Jag är övertygad att vi kan hitta på något roligt tillsammans. Jag har inga som helst problem att resa runt, det är en del av nöjet med fotografyrket.  Vi hörs!

 

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest