Flygfoto över Silon i Nyköpings hamn

Ett av årets första uppdrag, ett flygfoto över silon i Nyköping. Inte det lättaste, när januari i denna del av Sverige innebär regn, dimma och tunga moln. Dessutom är detta inom Skavstas område, så det blir några extra moment när man ska ha kontakt med flygledartornet när man ska få upp drönaren.

Flygfoto. Silon i Nyköping

Här ser man Silons läge vid hamnen, närheten till kanotstadion och småbåtshamnen. Det går även att se en liten del av Nyköpingsån nere till vänster. Jag har ibland svårt att se Nyköping som en kuststad, men när man ser det lite från luften i denna vinkel är det ganska enkelt.

I vilket fall blir jag sugen på att ta något nytt flygfoto över silon, om några månader när staden är grön och blommar.

Silon

Från detta flygfoto över silon ser man år andra hållet, nyköingsån som ringlar bort mot Nyköpingshus, Nyköpings slott och man skymtar även en stor del av centrala delarna av staden.

 

Silon i nyköping från ovan

Utsikten från Silon är ganska fantastisk 🙂

 

Nyköpings hamn. Flygfoto Flygfoto över Silon i Nyköping

Jag har jobbat med flygfotograferingar i lite drygt 5 år nu. Tror att jag började med det 2013, men jag kan komma ihåg fel. I vilket fall, det är fortfarande lika kul. Eller rättare sagt, det är faktiskt mycket roligare nu. När jag började var man nervös vid varenda flygning, tekniken var relativt ny och till viss del obeprövad. Nu är det betydligt enklare och snabbare, detta mycket tack vare att tekniken har gjort enorma framsteg. När jag började hade jag en drönare som kunde lyfta en hel systemkamera. Nu är kameran inbyggd i drönaren.

Detta uppdrag var åt HusmanHagberg i Nyköping då de förmedlar en lägenhet på 13:e våningen.

Jag tar självklart emot fler uppdrag när det gäller flygjobb. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor/funderingar!

Läs mer:

Mäklarfotograf
Bostadsfotograf
Nyköping

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest