God fortsättning på 2013 – Trosa hamn


Nyårskrönikorna och sammanfattningarna av 2012 har inte lyst med sin frånvaro de senaste dagarna. Hade tanken att jag skulle försöka få ihop något liknande jag med. Men så tänkte jag tanken: Jag gör en nästa år istället. Kanske…

Istället tog jag en promenad i Trosa, lite utmed ån och ner till hamnen. Mycket trevligare än att sitta och fundera över det år som flytt. I lite mer än ett år har jag bott och jobbat som fotograf i Trosa. Fler ska det bli…

Istället säger jag bara, God fortsättning och ha ett grymt 2013! Jag har goda förhoppningar att det ska bli ett bra år. Rent jobbmässigt var 2012 mitt bästa år och det känns som att 2013 kan bli ännu bättre. Vi hörs snart igen! Är ni sugna på att boka mig för ett uppdrag? Bara att säga till så kan vi ta en fika. Trosa har många caféer att välja på.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest