Fotograf i Trosa

Trosa, ”Världens ände” och världens mysigaste stad. Tycker i alla fall jag. Så numera är jag Trosabo.

Som fotograf jobbar jag såklart helst i Trosa, men rör mig i princip varje dag in till Gnesta och vidare in i Sörmland. Några gånger i veckan även upp till mina rötter i Stockholm. Men jag rör mig gärna ännu längre om det skulle behövas. :)

Här i Trosa fotograferar jag merparten av alla bostäder som säljs. Jag jobbar även en hel del med Trosa Stadshotell och har även fotograferat lite andra interörer här i stan. Jag har haft utställning på Café Nära på Östra Långgatan vid Bomans. Just nu hänger inte mina bilder på någon offentlig vägg, utan mest hemma hos mina kunder och självklart på mitt kontor. Får se, kanske blir det någon utställning här i Trosa någon gång i framtiden…

När jag inte är ute och fotograferar sitter jag på kontoret/studion som jag har vid Trosa Järn och Färg. Så behöver ni körkortbilder eller bara porträtt för nöjes skull så är det dit ni får ta er.

Ska ni ha bröllop i Trosa? Självklart finns jag här för er då :) Jag fotograferar ca 5-10 bröllp per år. Aldrig mer. Vill inte riskera att tröttna… :) Intresserad? Läs lite mer om mig som bröllopsfotograf.

Mer nyfiken på vem jag är, frånsett var jag bor? Läs om mig här!

Stadshotellet Trosa

Här nedan finns lite av de projekt som har någon form av anknytning till Trosa, oftast

0 kommentarer
Kommentar

Din e-post publiceras inte och jag kommer inte att skicka några oönskade brev till dig. Du måste fylla i de markerade fälten *